Blog Listem

5 Mart 2012 Pazartesi

Anket ile para kazanmak gerçek


Anket ile para kazanmak gerçek mümküm anket listesi içindeki anket siteleri çok büyük firma yeni ürünlerini veya var olan ürünlerini test etmek ve potansiyel yeni müşterilerinin isteklerini araştırmak için çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Bu araştırmaların en önemli kısmını ise anketler oluşturuyor.

Anket ile para kazanmak  gerçek istiyorsak internet üzerinde yüzlerce anket sitesi bulunmaktadır. Bu siteler büyük firmaların kendilerine verdiği anketleri kendilerine üye olan insanlara gönderiyorlar.

Anket siteleri büyük firmalardan aldıkları bu anketleri size doldurtarak hem kendileri para kazanıyorlar hem de size para kazandırıyorlar.

Örneğin bir bilgisayar firması piyasaya yeni çıkaracağı bir modelle alakalı anket yaptırmak istiyor. Bu anketi belli yaş grubları bilgisayarı olan ve en son 3 sene önce yeni bir bilgisayar alan 100.000 kişinin doldurmasını istiyor. Bu bilgileri anket sitelerinden birisine veriyor. Anket siteside kendisine kayıtlı olan ve bu özelliklerle uyuşan tüm üyelerine mail aracılığı ile bu anketi gönderiyor.

Bilgisayar firması ankete katılacak kişi başına 25$ bu firmaya ödeme yapıyor. Firmada üyelerine bu anket için 20$ ödeme yapıyor. Hem kendisi ankete katılan her bir üye başına 5$ kazanıyor hem de üyelerine 20$ para kazandırıyor. 

İnanmayanlar için aşağıdaki  kanıt videosunu yayınladım


Anket ile para kazanmak isteyen kişiler ayrıntılı şekilde ( burada inceleyebilir

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More